Rytířky čeká očekávaný šlágr s Olomoucí. Doufám, že padne hodně branek, přeje si Kubečková

18. listopadu 2023, Michal Dannhofer

Rytířky se představí v neděli v 17:00 hodin

Sváteční pátek přinesl Rytířkám povinnou výhru na hřišti nováčka ze Znojma, v posledním utkání před světovým šampionátem se ale utkají s těžším kalibrem: na Dubinu přijede rozjetá Olomouc, která získala už také skalp Chodova. Útočnice Michaela Kubečková si přeje, aby v zápase padlo hodně branek.

Olomouc je zatím příjemným překvapením soutěže a týmem, který se už právoplatně zapojil do souboje o TOP 4. „Je vidět, že hráčky Olomouce mají letos zkrátka radost z hry, baví to i jejich fanoušky, a to všechno se odráží v jejich výkonech na hřišti,“ hodnotí Michaela Kubečková.

V čem je největší síla Olomouce? „Je silná v brejkových situacích, které si poměrně dobře vytváří,“ popisuje zásadní herní aspekt.

Recept na hru týmu z Hané je tak prý daný. „Dobrá rozehrávka a silná hra jedna na jedna, která jim neumožní se dostávat do zmiňovaných brejkových situací,“ plánuje.

Otázkou, která visí ve vzduchu je fakt, zda-li v zápase padne hodně branek. „Doufám, že ano,“ přeje si šikovná útočnice Vítkovic.

Diváky by pozvala právě na branky. „Fanoušky bych pozvala na zápas ve slušném tempu, kde by mohlo padnout dost gólů,“ uzavírá Michaela Kubečková.

Cena vstupenky 50 Kč - majitelé ZTP mají cenu vstupného za 25 Kč
Členové klubu mají na utkání vstup zdarma, Podmínkou je nahlásit u pokladny své FIS nebo KIS číslo

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBS Olomouc
Neděle, 17:00, SC Dubina Ostrava
MATCH CENTER